När du reser till Thailand reser du förhoppningsvis minst under två veckor, då det trots allt är en bit att åka. När du väl är på plats finns det trots allt en hel del saker som du kan underhålla dig med och det finns även saker som du helt enkelt inte får missa i Thailand. Först och främst beror det givetvis på var du befinner dig i området, men som ett självklart måste bör du hoppa på båten till Koh Lipe för en chans att få uppleva riktigt kristallklart vatten samt ta del av denna fantastiska ö och en vacker och unik atmosfär medan du är där.

Du måste även simma i Erawanfallet, med sitt otroligt välgörande vatten som gör att du aldrig kommer att vilja åka därifrån. Du bör även ta en riktig thailändsk massage. Det är väldigt billigt med västerländska mått och otroligt välgörande för slitna kroppar. OmBangkok_GrandPalace_from_River2 du är mer festtypen ska du se till att få uppleva ett full moon party eller varför inte äta på stranden? Många letar reda på egna stränder att vistas på under dagarna och även detta är en fantastisk upplevelse. Om du vill komma bort från trafiken och föroreningarna i Thailand ska du ta en tur längs Chao Phraya-floden. Du hittar expressbåtar nära piren vid Saphan Taksins.

Det finns även många fantastiska marknader där du kan fynda riktigt billigt. Att shoppa i Thailand är ett måste oavsett om du vet att de där Ray Ban-glasögonen är äkta eller inte. Olika typer av kläder finns till fantastiska priser och du kommer att hitta helt otroliga souvenirer på marknaden. Om du befinner dig i Bangkok är Grand Palace även ett måste för dig att besöka och du kan ta del av imponerande arkitektur under en guidad tur. På så sätt missar du inget.